Aanmelden onderwijs

Ds. W.E. Den Hertogschool, samen ontdekken wie je bent

Ds. W.E. Den Hertogschool

Aanmelden onderwijs

Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school! Ds. W.E. den Hertogschool is geliefd bij veel ouders en hun kinderen. Als gevolg daarvan is in sommige groepen het maximum aantal leerlingen bereikt. Wij streven ernaar het aantal leerlingen evenwichtig te verdelen over de vier aanmeldperioden per jaar zodat alle driejarigen (eerder of later geboren in het jaar) kans maken op een plekje op onze school. Kinderen met een broer of zus op onze school, kinderen die naar onze peuterschool gaan en kinderen die in de wijk wonen krijgen voorrang bij plaatsing.

Ongeveer twee maanden voordat uw kind 3 jaar wordt, krijgt u van de gemeente het aanmeldformulier toegestuurd. Hiermee kunt u uw kind aanmelden voor onze school. Meer informatie over aanmelden binnen Den Haag vindt u hier.